Företagsprofilering  

I dagens företagsklimat är det viktigt att alltid vara väl representerad med sin profilreklam. Ni behöver inte bara synas, utan det gäller även att synas på ett bra sätt och med bra och kvalitativa produkter. Vi på Dinspeaker vet vilka typer av produkter som är rätt för just ert företag. Vi arbetar med en mängd produkter för företagsprofilering. Självklart är vi leverantör för profilkläder, från ett flertal kända märken som står för kvalitet och snygg design. Bland annat jobbar vi med profilkläder från Craft, Fruit of the loom, Dickies, American Apparel, Gildan och FlexFit samt fler bra märken som erbjuder en mängd olika typer av profilkläder. Här hittar du allt från jackor till strumpor. Vi utökar vårt sortiment löpande för att alltid kunna erbjuda dig som kund ett uppdaterat utbud.

Leverantör av tryck och profilprodukter till företag

Självklart erbjuder vi även olika typer av trycksaker för företag. Här är det nästan bara fantasin som sätter gränser. Bland annat erbjuder vi pennor, banderoller, Roll-ups, dekaler, bärkassar, bildekor, Profilkläder med tryck, Brodyr och lasergravyr i egna lokaler.  Kontakta oss gärna för mer information om vad för typ av trycksaker vi kan erbjuda ert företag, eller klicka er runt på sidan och kika i vår klädkatalog och vårt sortiment!

Dinspeaker Reklam & Event AB är ett ungt företag som startades år 2010 och sedan dess vuxit stabilt för varje år och blivit ett flexibelt och mångsidigt företag. Vi sätter även ett stort fokus på miljömedvetenhet, och kan erbjuda er trycksaker med extra stort fokus på miljön. Ge ett gott intryck till era kunder med produkter som är extra snälla mot miljön samtidigt som ni får reklam genom att produkterna är tryckta med er logga.

Ett personligt samarbete

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.

  • Mån-Fre: 08:00-17:00
  • 0707-916800
  • info@dinspeaker.se
  • Björbäcksvägen 12B, 451 55, Uddevalla